Sesiune semestrul doi - sesiunea de vara

A mai ramas o saptamana pana cand se da startul sesiunii de vara pentru studentii de la noi din tara. Pentru unii se da startul pentru prima data, pentru altii pentru ultima oara, cert este ca toti sunt cuprinsi de febra examenelor si sunt pusi pe invatat sau pe rugat:)).
Elevii de liceu aud multe povesti despre sesiune, despre ce inseamna o sesiune de examene la facultate, dar putine din aberatiile de acolo sunt adevarate, astfel creandu-le elevilor o oarecare teama despre ce va fi in cariera lor de viitori studenti.
Sfatul meu pentru elevii de clasa a 12-a, cei care sustin examenul de Bacalaureat anul acesta este sa ia aminte cum este la bacalaureat, la probele orale si cele scrie, pentru ca in sesiunea de la facultate va fi cam acelasi lucru, poate mai rau sau poate mai bine.
Pe durata sesiunii de vara, vom incerca sa relatam anumite informatii despre cum decurge sesiunea la cea mai mare uiversitate din tara, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, deci fiti cu ochii in patru pentru a afla anumite lucruri importante si de care in viitor va trebuie tineti cont.
Bafta voua celor care sustineti o sesiune de examene la facultate si totodata bafta voua, elevilor care veti sustine examenul de Bacalaureat anul acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau!

Horoscop Urania Maya Secret | Muzica Muzica Populara StefBlog - Blog de programator